Καλώς ήρθατε


Η ψυχοθεραπεία αποτελεί ένα ασφαλές πλαίσιο όπου μέσα σε αυτό ο θεραπευτής και ο θεραπευόμενος δημιουργούν πρωτίστως μία ισχυρή θεραπευτική συμμαχία, δηλαδή μία επαγγελματική σχέση εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και άνευ όρων αποδοχής από πλευράς του θεραπευτή.

Μέσα από την ψυχοθεραπευτική διαδικασία ο θεραπευόμενος θα μπορέσει να κατανοήσει πρώτα από όλα τον δικό του εσωτερικό κόσμο, να παρατηρεί τις αντιδράσεις του και να μπορέσει να βρίσκει ο ίδιος πάντα με την συμβολή του θεραπευτή του, τη σωστή κατευθυντήριο γραμμή για οτιδήποτε τον απασχολεί.

Η ψυχοθεραπεία μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μία πιο ενδελεχής διερεύνηση και γνωριμία με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Σύμφωνα με τον νόμο 991/79, άρθρο 9 καθιερώνεται το επαγγελματικό απόρρητο του Ψυχολόγου και τηρείται πλήρως η εχεμύθεια. 

Διαδικτυακές Συνεδρίες Ψυχοθεραπείας

Οι διαδικτυακές συνεδρίες ψυχοθεραπείας αποτελούν μια εξαιρετικά βοηθητική μορφή ψυχολογικής υποστήριξης, όπως επισημαίνει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Η ευκολία πρόσβασης στη θεραπευτική διαδικασία αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, επιτρέποντας σε άτομα που δυσκολεύονται να φτάσουν σε κλινικές λόγω απομακρυσμένης τοποθεσίας ή άλλων περιορισμών, να λαμβάνουν σημαντική ψυχοθεραπευτική υποστήριξη.

Επιπλέον, η διαδικτυακή ψυχοθεραπεία αντιμετωπίζει άμεσα καταστάσεις κρίσης, προσφέροντας σημαντική ευκαιρία για άμεση παρέμβαση και υποστήριξη. Οι επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν ότι οι διαδικτυακές ψυχοθεραπείες είναι εξίσου αποτελεσματικές με τις παραδοσιακές μορφές θεραπείας, καλύπτοντας ευρύ φάσμα ψυχολογικών θεμάτων.

Online κράτηση

Κλείστε το ραντεβού σας εγκαίρως. Η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί μέσω email.

Καλώς Ήρθατε